Sziasztok,   Egy gyors leírás arról hogyan lehet a Vassalt direktbe kapcsolni, hogy elkerüljük a szerver túlterheltségét. Ami ehhez szükséges az a lehetőség hogy gépünket elérhetővé tegyük egy bizonyos porton, alapértelmezetten az 5050-es porton.    

A https://www.loswarmachine.com/news-theory-tactics/2020/3/13/warcaster-neo-mechanika-what-makes-a-faction-unique fordítása.   A Warcaster Kickstarter nagyban folyik is sokakat gyötör a kérdés hogy melyik frakciót válasszák a három megismert közül. Egyelőre minden frakcióból csak pár model ismert, és hosszútávon még nem tudni hogy milyen játékstílusok fognak előtérbe kerülni. Az Iron Star Alliance (ISA) úgy tűnik hogy magasan felfegyverzett és magasan páncélozott, a Marcher Worlds (MW) agilis és gyors, az Aeternus Continuum (AC )pedig alattomos és gonosz, de mégis hogyan fog ez az asztalon mutatni?   Az igazat megvallva, csak az információk töredéke áll egyelőre a rendelkezésünkre hogy meghozzuk a végleges döntést ami majd elválasztja ezeket a frakciókat egymástól, de már most látszik pár konkrét különbség azokból a dolgokból amik ismertek és ezeken most végig fogok menni, hogy megkönnyítsem a döntést. ( az Iron Star Alliance lesz az nyilván )

Kedves Olvasó! Ezen cikk célja az hogy összefoglalja hogy mi is ez a játék, kik, hol és milyen módon játsszák. Megpróbálom emészthető darabokra felosztani az információ tömegét és így megkönnyíteni az olvasó dolgát.